Gaziantep'in yıldızı Trabzonspor maçıyla dönüyor

Gaziantep'in önemli silahlarından Maxim, Trabzonspor maçına hazırlanıyor.

Gaziantep'in yıldızı Trabzonspor maçıyla dönüyor

Gaziantep FK'nın önemli oyuncularından Alexandru Maxim cuma günü oynanacak Trabzonspor maçını iple çekiyor.

Kasımpaşa maçında rahatsızlığı sebebiyle yedek kulübesinde olan ve oyuna sonradan giren Maxim tamamen sağlığına kavuşurken Trabzonspor maçında taraftarının önünde yine gerekeni yaparak takımına puan ya da puanlar kazandırmayı amaçlıyor. Gününde olduğu zaman rakip takımlara büyük zorluk çıkartan bir oyunc konumunda olan Maxim'in idmanlarda oldukça motive görüntüsü ise dikkat çekiyor.

SAĞLIK EKİBİ ÖZEL OLARAK İLGİLENİYOR

Romanya milli takımında yaşadığı rahatsızlık sonrası sağlık problemi yaşayan Maxim için sağlık ekibide yeniden bir sıkıntısı olmaması adına oyuncuyu hem saha içinde hem saha dışında yakından takip ediyor.

ARKADAŞLARINIDA MOTİVE EDİYOR

Alınan Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası moraller bozuk olurken tercrübeli Rumen takım arkadaşlarınıda ayrıca maça motive ediyor. Oldukça hırslı bir görüntüde olan Maxim'in bu hali teknik ekibide sevindiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel