Engel yok, spor var

Samsun'un Atakum Belediyesi ve Atakum Belediyespor işbirliği ile "Engel Yok, Spor Var" etkinliğinde çocuklar hem spor yaptı, hem de eğlendi.

Engel yok, spor var

Atakum Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte engelli çocuklar halk oyunları gösterisi sundu, ardından devam eden etkinlikte masa tenisi, basketbol, mini futbol, bocce oynayarak eğlendi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, katılan sporculara teşekkür ederek, "Engelli çocuklarımıza normal çocuklardan farkı kalmayacak kadar sporu sevdirmeyi ve toplumla kaynaşmaları için bu faaliyetleri yapıyoruz. Atakum Belediyesi olarak engelli gençlerimizin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz." dedi .

Etkinliğe katılan İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz ise, güzel bir etkinlikte çocuklarla bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi. 

Engel yok, spor var
Engel yok, spor var
Engel yok, spor var 3
Engel yok, spor var 4
Engel yok, spor var 5


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler