Doğayla uyumlu kafe ziyaretçilerini bekliyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, doğayla iç içe olan Delta Cafe’de incelemelerde bulundu.

Doğayla uyumlu kafe ziyaretçilerini bekliyor


Karadeniz kıyısındaki tek sulak alan olan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti eşsiz güzelliğiyle herkesi mest ediyor.

Özellikle kuş fotoğrafçılarının vazgeçilmez yeri olan Kuş Cenneti'nin dünyaya tanıtılması için büyük uğraş veren Samsun Büyükşehir Belediyesi, bölgeye yaptığı doğa ile uyumlu yollar ve ağaç mekanlar ile de ziyaretçilerin büyük beğenisini ve dikkatini çekiyor. Bu yeniliklere tamamen doğayla uyumlu olarak yapılan Delta Cafe de eklendi.


Doğayla uyumlu kafe ziyaretçilerini bekliyor


Delta Cafe'nin yapımın artık bitirildiğini ve bir süre sonra açılışının yapılacağını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kuş Cenneti dünyanın sayılı güzelliklerinden birisi. Bu turistik mekanın daha da ilgi çekmesi için elimizden geleni yapıyoruz.

Vatandaşlarımızın keyif alacağı, mutlu olacağı, sevdikleriyle güzel vakit geçireceği yeni yaşam alanları hazırlıyoruz. Delta Cafe de bu alanlardan biri. Tamamen doğayla uyumlu olarak yapıldı. Amacımız Kuş Cenneti'ne gelen doğa severlerin dinlenebileceği, alan ile ilgili hediyelik eşyaları bulabileceği şirin doğal bir mekan sunmak. Kısa bir süre önce yapımına başlamıştık. Bugün itibari ile de artık açılarak hizmet vermeye başlayacak. İlerleyen günlerde de şirin küçük bir açılış yapmayı planlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.


Doğayla uyumlu kafe ziyaretçilerini bekliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel