Çaldığı ürünleri internetten satarken yakalandı

Samsun'da bir kişi çaldığı ürünleri internetteki bir alışveriş sitesinde satışa çıkarınca, siteyi takip eden polis tarafından yakalandı.

Çaldığı ürünleri internetten satarken yakalandı
Edinilen bilgiye göre, Samsun'un İlkadım, Canik ve Atakum ilçelerinde bulunan 3 ayrı alışveriş merkezindeki iş yerlerinden oyun konsolu ve oyun CD'leri çaldığı ileri sürülen R.K.(25), bu ürünleri internetteki bir sitede satışa çıkardı. Söz konusu alışveriş sitesini takip altına alan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, ilanı fark etti ve alıcı gibi davranarak R.K. ile bağlantıya geçti. R.K., polise çaldığı ürünleri satmak isterken yakalanarak gözaltına alındı. R.K. ile ele geçen ürünlerin barkodları iş yerlerinden çalınan ürünler ile aynı olduğu tespit edildi. Çalıntı mallar sahiplerine teslim edildi. 

Polisteki sorgusu tamamlanan R.K. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel