Boğulma tehlikesi geçiren gencin durumu ağır

Samsun'da boğulma tehlikesi geçiren 17 yaşındaki gencin durumu ağır.

Boğulma tehlikesi geçiren gencin durumu ağır

Samsun'da, üvey ağabeyi ile birlikte denize giren M.R.K. (17), boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan M.R.K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, saat 19.30 sıralarında Samsun’un Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Çobanlı İskelesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre M.R.K., üvey ağabeyi Hasan Ç. ile birlikte Çobanlı İskelesi yanında denize girdi. Dalgaların yoğun olması üzerine M.R.K., bir müddet sonra gözden kayboldu. Daha sonra çevredekiler olayı Sahil Güvenlik, deniz polisi ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Bu sırada vatandaşlar M.R.K.’yı iskelenin ayaklarında buldu. Olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis ekipleri de M.R.K.’yi alıp, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. M.R.K.’nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler