Baraj kıyısındaki katliamda yeni gelişme

Samsun'da Derbent Barajı kıyısında, üç kişinin öldürüldüğü olayda yeni gelişmeler ortaya çıktı. Öldürülen bir kişinin, kavgayı ayırmaya gittiği sırada öldürüldüğü öğrenildi.

Baraj kıyısındaki katliamda yeni gelişme

Samsun’un Bafra ilçesinde yaşanan katliamda alkol alan şahsın, birlikte geldiği 2 kişiyi ve kavgayı ayırmaya gelen 1 kişiyi silahla vurarak öldürdüğü ortaya çıktı.
İlçe merkezine 26 kilometre mesafede bulunan Kolay Mahallesi Derbent Barajı kıyısında bulunan barakalarda iddiaya göre Oğuz B.(28), arkadaşlarıyla birlikte alkol aldıktan sonra saat 04.30 sıralarında aralarında tartışma çıktı. Oğuz B. “Bana yanlış yaptınız” diyerek karavana birlikte geldiği arkadaşı İsmail V.(25) ve Orhan Y.'ye(27) silahla ateş etti. Çıkan arbede de bitişinde bulunan karavanın camı kırıldı. Kırılan camın sesine uyanarak, ne olduğunu anlamak için karavandan dışarı çıkan Mustafa Ö.'ye de (53) silahla ateş etti. Kurşunların isabet ettiği İsmail V., Orhan Y. ve Mustafa Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın şokunu yaşayan Oğuz B. birlikte karavanda bulunan Kemal Y. olay yerinden kaçarak emniyete sığındı. Daha sonra jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olayın şokunu yaşayan katil zanlısı Oğuz B. ise babasını arayarak durumu anlattı ve intihar edeceğini söyledi. Oğuz B.'nin babası durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen jandarma ekipleri şahsı silahla birlikte gözaltına aldı.
Daha sonra jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel