Bafra kara kışa teslim

35 kırsal mahalleye ulaşım sağlanamıyor.

Bafra kara kışa teslim

Samsun’un Bafra ilçesinde dün akşam saatlerine başlayan yoğun kar bugün de etkisini sürdürüyor. Yoğun kar nedeniyle 35 kırsal mahallenin yolu kapandı.

İlçe merkezinde ve Samsun-Sinop karayolunda dün geceden beri karla mücadele çalışmalarını sürdüren Karayolları, Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Belediyesi ekipleri bugün de çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde ve Samsun-Sinop karayolunda yollar ulaşıma açılırken, 35 kırsal mahalleye ulaşım sağlanamıyor. Birçok kırsal mahallede de elektrik kesintileri meydana geldi.

İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, "Elektrik kesintileri yaşanan bölgelerimizde arızaların giderilmesi için YEDAŞ ekiplerine 2 greyder verdik. YEDAŞ ekipleri arızaların giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kapalı grup yollarının açılması için de ekipler çalışmalarına devam ediyor" dedi.
Bafra kara kışa teslim
Bafra kara kışa teslim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler