Babasını uykusunda baltayla öldürdü

Samsun'da kanser hastası kadın babasını uykusunda baltayla öldürdü.

Babasını uykusunda baltayla öldürdü

İstanbul Esenyurt’ta ikamet eden 5 çocuk babası H.B. (66), 3 gün önce eşi ve kızı Z.B. (45) ile birlikte memleketi Samsun’a gitti.

Kışın İstanbul’da, yazın da Ladik ilçesinde yaşayan Başaran ailesinin kızları Z.B.’ın yıllar önce eşinden ayrıldığı ve annesi ve babasıyla birlikte yaşadığı öğrenildi. Psikolojik sıkıntıları olduğu iddia edilen Z.B. gece babası uyuduğu sırada ona baltayla saldırdı.

Kafasından ve çeşitli yerlerinden yaralanan H.B. kaldırıldığı Ladik Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. H.B.’ın cenazesi ise otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÇELİŞKİLİ İFADELER

Jandarma tarafından gözaltına alınan Z.B.’ın kendisinin kanser hastası olduğunu ileri sürerek çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi. Jandarmadaki sorgusunun ardından Ladik Adliyesine sevk edilen Z.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel