29 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da 6 gün önce gözaltına alınan suç örgütü şüphelisi 29 kişi adliyeye sevk edildi.

29 kişi adliyeye sevk edildi

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde 3 ay süren çalışmalar sonucu 6 gün önce Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve diğer polislerin de desteğiyle silahlı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlemişti. Samsun merkezli Bafra ve 19 Mayıs ilçesi ile İzmir’de 300 polisin katılımıyla 29 adrese düzenlenen düzenlenen eş zamanlı operasyonda, organize suç örgütü lideri Samsun Bafralı Sedat Şahin’in adamı olduğu iddia edilen, suç örgütünün lideri olduğu ileri sürülen Eyüp A. ile birlikte toplam 29 kişi gözaltına alınmıştı. Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünde 6 gün süren sorgularının ardından 29 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Çok sayıda silah ele geçmişti

Gözaltına alınan şahıslar ile birlikte 1 adet Kalaşnikof uzun namlulu silah, 1 adet İsrail yapımı Uzi marka otomatik silah, 1 adet İtalyan yapımı Agram 2000 adlı otomatik silah, 11 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet pompalı tüfek, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet havalı tabanca, 6 adet antika görünümlü tabanca, 1 adet havalı tüfek, 1 adet kasatura, 1 adet kılıç ve çok sayıda mermi ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler