Bakan Soylu'dan Şalpazarı'na müjde

Bakan Süleyman Soylu Şalpazarı'na muhteşem projeyi kazandırıyoruz dedi.

Bakan Soylu'dan Şalpazarı'na müjde

Haber61 - Haber Servisi - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'un Şalpazarı ilçesi AK Parti ilçe kongresinde önemli müjdeler vererek "Muhteşem bir projeyi yaptırıyoruz" dedi.


Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "Trabzon’un ihracatı 1.4 Milyar Dolara çıkmıştır. Hastanelerimiz Kanuni bunları, tüneller, Akyazı Stadı, yapılan yollar büyük yatırımladır. Bu altyapı hamlesini ortaya koyarken Şalpazarı’mızı unutmuş değiliz. Şalpazarı’na her şey yakışır. Muhteşem bir projeyi yaptırıyoruz.. Çok kısa zamanda Şalpazarı’nı yeni bir hükümet konağı kazandıracağız. Ağasar deresi ıslah çalışmalarını yapıp insanlarla buluşturmak bizim sorumluluğumuzdur. Karadeniz Teknik üniversitesi ve YÖK ile görüşmeler yapıldı. Burada Meslek Yüksek Okulunu gerçekleştireceğiz. Öğretmen evi meselesi var. İnşallah imzayı çıkaracağız. Çok güzel bir öğretmen evini Şalpazarı’na kazandıracağız." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber