Salih Cora Spor Lisesi konusuna el attı

Salih Cora Spor Lisesi konusuna el attı

Salih Cora Spor Lisesi konusuna el attı

Okulun yatılı yurdundan, spor salonuna, futbol sahasından istinat duvarına kadar her şeyin ne kadar içler acısı olduğunu belirtmiştik. Spor Lisesi’nde yaşanan bu gelişmelere Trabzon Milletvekili Salih Cora, kayıtsız kalmadı.

Okula giderek bütün alanları inceledi ve bizzat Milli Eğitim Bakanı’na bütün her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan geniş bir dosya hazırladı. Cora’nın bazı telefon görüşmeleri yaparak ta olayın çözüm sürecini başlattığı belirtildi.

Salih Cora, "Trabzon’da hiçbir okulumuz da öğrencilerimiz mağdur olmayacaktır. Gereken neyse yapılacaktır. Spor Lisesi konusuyla bizzat ilgilenip buradaki eksikleri gidereceğiz. Sayın Milli Eğitim Bakanımız bu konularda çok hassas, konu ilgili gerekli bilgileri kendisine aktardım. Ankara’ya gittiğimde de daha geniş ve detaylı dosyayı kendisine sunacağım. Öğrenci ve velilerimizin içi rahat olsun. Milli Eğitim Müdürümüz bu konuda gerekli çalışmaları zaten yapıyordu. Bizlerde süreci hızlandırmış olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler