Silahlı kavga: 4 ölü, 11 yaralı

Aralarında husumet bulunan iki arasında kavga çıktı.

Silahlı kavga: 4 ölü, 11 yaralı

Sakarya’nın Arifiye İlçesinde meydana gelen olayda aralarında daha önceden husumet bulunan 2 grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 4 kişi hayatını kaybederken 2’si polis 11 kişi ise yaralandı.

Kaan Oktar'ın haberine göre, Sakarya’nın Arifiye İlçesine bağlı Kumbaşı Mahallesinde öğlen saatlerinde aralarında daha önceden tarla sınırı sebebiyle husumet bulunan ve son seçimlerde muhtarlık yarışı sebebiyle gerginliğin tırmandığı Erman ve Harmancı aileleri birbirine girdi. Tüfek ve silahların ateşlendiği arbedede 1’i yabancı uyruklu 4’ü ağır 11 kişi yaralandı. Yaralıların bazıları özel araçlarla bazıları ise olay yerine çağırılan 112 ekiplerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Toyota-sa Acil Yardım Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgisi olmayan ve kavga sırasında çim biçmek üzere komşu tarlada bulunan Afganistan Uyruklu şahıs ise ameliyata alınırken sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

4 KİŞİ ÖLDÜ

Sakarya Üniversitesine Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen yaralılardan 21 yaşındaki Bilal Erman, 57 yaşındaki Murat Erman ve 43 yaşındaki Fahri Harmancı hayatını kaybederken Toyota-sa Acil Yardım Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan 50 yaşındaki Bilal Uğur’un da hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan Erman ve Harmancı ailesinin yakınları Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine akın ederken burada yaşanan arbede sebebiyle hastaneye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Öte yandan hayatını kaybeden Bilal ve Murat Erman’ın amca çocukları olduğu öğrenildi.

HASTANE BAHÇESİNDE ÇATIŞMA ÇIKTI

Birbirine giren 2 aileyi ayıran polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken hastane acil servisi önüne aracıyla gelen bir hasta yakını aracından inerek tüfeğiyle hastane bahçesinde bekleyenlere ateş açtı. Açılan ateşte biri yüzünden diğeri ise kolundan saçmayla 2 polis memuru ve biri karnından diğeri ise başından 2 vatandaş yaralandı. Çevreye ateş ederek kaçmaya çalışan saldırgan polis ekiplerince hastane bahçesinden çıkamadan yakalanarak gözaltına alındı.

HASTANE KAPATILDI

Yaşanan olay sonrasında Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis kısmı tamamen kullanıma kapatılırken acil servise girmek ve çıkmak yasaklandı. 112 ambulansları farklı hastanelere yönlendirildi. Öte yandan yaşanan olay sonrasında hayatını kaybedenler Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’nde bulunan Otopsi Merkezi’ne sevk edilirken polis cenazeleri taşıyan araçlara eskortluk yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler