Bayram sabahı korkutan yangın

Geri Dönüşüm Tesisi’nde yangın çıktı.

Bayram sabahı korkutan yangın

Sakarya’nın Erenler İlçesinde bulunan özel bir Geri Dönüşüm Tesisi’nde sabahın erken saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangın henüz söndürülemedi.

Edinilen bilgilere göre, Erenler İlçesi Kozluk Mahallesi Kozluk Caddesi üzerinde bulunan Halil Kayıkçı Geri Dönüşüm Tesisleri’nde sabah saatlerinde yangın çıktı.

Bayram Namazı için Camiye giden vatandaşların dumanı fark ederek ihbarda bulunmasının ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bölgeye yönlendirildi. 28 personel, 10 itfaiye aracı ve çok sayıda iş makinesinin katıldığı yangın söndürme çalışmaları aralıksız devam ederken yaklaşık 3 saattir devam eden çalışmaya rağmen yangın söndürülemedi.

Öte yandan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce kullanılan 6 adet su tankeri bölgeye yönlendirilirken Jandarma ekipleri yangının yaşandığı bölgede yoğun güvenlik önlemi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler