Sahil yolunda temizlik yapıldı

Belediye Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün koordineli çalışması sonucu, yol güzergahındaki her türlü atıklar toplanıp, yabani otlar temizlendi. Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, kentin temizliğine büyük önem verdikleri

Sahil yolunda temizlik yapıldı

Belediye Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün koordineli çalışması sonucu, yol güzergahındaki her türlü atıklar toplanıp, yabani otlar temizlendi.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, kentin temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız çalışmalarla Trabzon yeniden şampiyon kent kimliğine kavuşmuştur. Sahil kara yolunun geçmesiyle sahillerimiz vatandaşlarımız için cazibe alanlarına dönüştü. Belediye olarak buralarda yaptığımız gezinti, yürüyüş ve spor alanlarının yanı sıra yeşillendirme çalışmalarıyla sahilimize güzel bir görünüm kazandırdık.

Bu alanlarda insan sirkülasyonu her geçen gün artmaktadır. Bunun için bu alanın genel temizlik ve bakımına büyük önem veriyoruz. Özel ekipler oluşturarak sahil yolu çevresinde temizlik ve bakım çalışması yapıyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler