Şahan Gökbakar'ın Paylaşımı harekete geçirdi! Ofisine kilolarca tatlı yağdı

Dün gece tatlı krizine girerek sosyal medya hesabından takipçilerine seslenen Şahan Gökbakar, "İstanbul'da en iyi tulumba tatlısını kim yapıyorsa bizim şirkete yollayabilir mi?" dedi.

Şahan Gökbakar'ın Paylaşımı harekete geçirdi! Ofisine kilolarca tatlı yağdı

Paylaşımının ardından ofisine 30-40 kilo tulumba tatlısı geldiğini gören Gökbakar, video yayınlayarak gönderenlere teşekkür etti.

Recep İvedik 7 filmiyle gündemden düşmeyen komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık adından söz ettiriyor. Dün gece tatlı krizine giren komedyenin yaptığı paylaşımını hayranlarını harekete geçirdi.

TULUMBA TATLISI İSTEDİ

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda canının tulumba tatlısı istediğini söyleyen Gökbakar, "İstanbul'da en iyi tulumba tatlısını kim yapıyorsa bizim şirkete yollayabilir mi? Çok iyi olur vallahi ya. Bu aralara kafamdan sadece tulumba tatlısı geçiyor. Hayırlar olsun" dedi.

ahan-gokbakar.jpg

"30-40 KİLO TULUMBA GELDİ, ARTIK YOLLAMAYIN"

Gökbakar'ın paylaşımının ardından birçok tatlıcıdan şirketine tulumba tatlısı yağdı. Video yayınlayarak tatlı gönderen herkese teşekkür eden ünlü isim, "İstanbul'un en iyi tatlıcısı bana tulumba yollayabilir mi dedim. Bugün şölen yaşanıyor. Mükemmel bir ülke burası ya yemin ediyorum. Ofise tulumba yağıyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Beni ne kadar sevdiğinizi bir kere daha gösterdiniz. Burada 30-40 kilo tulumba oldu. Bu tulumba işi kontrolden çıktı. Gözünüzü seveyim daha yollamayın" dedi.

ahan-gokbakar2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin