Karadenizli Aile Hekimleri Batum'da buluştu

. Uluslararası Karadeniz Aile Hekimliği Kongresi Batum’da yapıldı

Karadenizli Aile Hekimleri Batum'da buluştu
5. Uluslararası Karadeniz Aile Hekimliği Kongresi bu yıl Gürcistan Batum şehrinde gerçekleştirildi. Kongrede Türk ve Gürcü aile hekimleri bir araya gelerek aile hekimliğinde gelinen noktayı değerlendirdiler.

Gürcü Tabipler Birliği, Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı, Kutaisi D. Nazarishvili Aile Hekimliği ve Aile Doktor Eğitim Merkezi’ nin destekleriyle düzenlenen kongrede BAU Batum Uluslararası Üniversitesi Tıp Fakültesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi, Trabzon Aile Hekimleri Derneği ve Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi ortak çalışma sundular.

Trabzon Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Hakan Uzun ise bu organizasyondaki işbirliğinin de artarak devam edeceğini belirtti.
Kongrede Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi Gastroenteroloji Cerrahi Uzmanı Doç Dr. Can Keçe, Obezite takibi ve Obezite Cerrahisi konulu, aynı hastaneden Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emrah Sözen ise yara bakımı ve estetik cerrahisi hakkında hazırladıkları sunumlarını sundular.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler