Sadri Şener camiaya seslendi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Dergisi'nin Ekim ayı sayısında taraftarlara seslendi. İşte Başkan Şener'in mesajı: “Geride bıraktığımız eylül ayı takımımız açısından son derece başarılı geçti. Elde ettiğimiz sonuçlarla yıllar sonra yen

Sadri Şener camiaya seslendi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Dergisi'nin Ekim ayı sayısında taraftarlara seslendi.

İşte Başkan Şener'in mesajı:

“Geride bıraktığımız eylül ayı takımımız açısından son derece başarılı geçti. Elde ettiğimiz sonuçlarla yıllar sonra yeniden liderlik koltuğuna oturduk. Amacımız elbette bu başarıları sezon sonuna kadar taşımak ve takımımızı hep zirvede görmektir.

Bunu başaracak bir kadroya ve teknik heyete sahibiz. Bundan sonra yolumuza dikkatli bir şekilde devam edeceğiz. Hedeflerimiz büyük ve o hedeflere adım adım gideceğiz.

Geride bıraktığımız ayda takımımızın başarısı kadar gündemimizi meşgul eden bir diğer konu da Yatara meselesiydi. Bu konuyu artık kapatmak istiyoruz. Oyuncularımız takımın sadece bir futbolcuya bağlı olmadığını defalarca gösterdiler, bundan sonra da göstereceklerine hiç birimizin şüphesi yok.

Bizler kulübümüzün menfaatlerini düşünmez zorunda olan kişileriz, yaptığımız her hamlenin, attığımız her adımın altında bu anlayış yatıyor.
Şu anda kadar geçen süreçte takım adına kullandığımız tercihlerin isabeti elde ettiğimiz sonuçlarla kendisini açıkça gösterdi.

Ancak biz daha yeni oluşmuş bir ekibiz ve zaman zaman iniş çıkışlar yaşayabiliriz. Adaptasyon sürecini çabuk geçtiğimiz düşünülse de dengeli hareket etmekte fayda görüyoruz.

Camiamızın bizlere vereceği desteği de fazlasıyla önemsiyoruz.
Taraftarlarımız gereç iç sahada yağmur güneş demeden sürekli yanımızdalar. Her fırsatta bize olan güvenlerini açıkça gösteriyorlar.

Trabzonspor'un ve Trabzonspor'un karakterini yansıtan bu ruha erişip süreklilik sağladığımız taktirde engelleri aşarken faza zorluk çekmeyiz.
Türkiye'de artık takımlar arasında büyük denge farklılıkları kalmadı. Herkes birbirini yenebilecek seviyeye geldi.

İlk haftalarda rakiplerimizin kaybettikleri puanlar bunu en önemli ispatı. Aynı durumlarla karşılaşmamak için çok dikkatli davranmalıyız.

Bu görüşlerle eylül ayında yaşadığımız mutlulukların sürmesi dileğiyle hepinizi selamlıyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor