Sadık Albayrak: Trabzonspor'un dış mihrakları var!

Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu. 

Trabzonspor'da yaklaşan Olağan Genel Kurul hakkında da konuşan Albayrak, Ağaoğlu'nun rahat çalışabilmesi için kendi yönetimini seçmesi gerektiğini belirterek "Yeni bir yönetim olsun derseniz Trabzonspor Osmanlı İmparatorluğu'na döner" ifadelerini kullandı. 

Türkiye'nin olduğu gibi Trabzonspor'un da dış mihrakları olduğunu belirten Albayrak "Türkiye Cumhuriyeti'ndeki başkanlık sisteminde nasıl ki başkan piramit gibi sistemini kuruyorsa, bir futbol takımıda böyle olmalı. Elbette nefes darlığı çeken olabilir, o zaman o kişinin dinlenmesi gerekir. Yeni bir yönetim olsun derseniz Trabzonspor Osmanlı İmpartorluğu'na döner. Biri bir taraftan, diğeri öbür taraftan gelir. Kaynaşmak ve seçildikten sonra onlarla beraber yola devam etmek gerekir. Türkiye'nin olduğu gibi Trabzonspor'un da iç ve dış mihrakları çok" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar