Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt: “Artık AK Parti dönemi kapanıyor”

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt Haber61 mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Haber61’e yaptığı açıklamada “Türkiye’de bir dönemin kapandığına şahit oluyoruz. Artık AK Parti dönemi kapanıyor. Yeni bir dönem başlıyor. Millet İttifak’ının iktidar olacağı ve Saadet Partimizin de orada etkin ve öncü olacağı iktidarla önümüzdeki süreçte buluşacağız.” dedi.

İl Başkanı Cevat Kurt ve beraberindekiler Haber61’i ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında Cevat Kurt, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Trabzon ziyareti için Haber61 ekibine davetiye verdi.

Kurt, daha sonra ise Haber61 Genel Koordinatörü Atakan Kadıoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun Trabzon ziyaretine değinen Cevat Kurt, “Genel Başkanımız Trabzon’da Saadet Partisi teşkilatlarına seçim seferberlik ilanı çağrısı yapacak, o talimatı verecek. Bizde Trabzon İl başkanlığı olarak hazırlıkları sürdürüyoruz.” dedi.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt: “Artık AK Parti dönemi kapanıyor”

Cevat Kurt şunları söyledi;

"ARTIK AK PARTİ DÖNEMİ KAPANIYOR"

“Genel Başkanımız 3 günlük program için Trabzon’da olacak. Teşkilatlarımızla buluşulacak, yerel basınla buluşacak. Organize sanayi tersane ziyaretimiz olacak. Bir kısım açılışlar yapacak. Saadet Partisi önümüzdeki dönem iktidarın önemli bir aktörü olacağı için Genel Başkanımız Trabzon’da Saadet Partisi teşkilatlarına seçim seferberlik ilanı çağrısı yapacak, o talimatı verecek. Bizde Trabzon İl başkanlığı olarak hazırlıkları sürdürüyoruz. Türkiye’de bir dönemin kapandığına şahit oluyoruz. Artık AK Parti dönemi kapanıyor. Yeni bir dönem başlıyor. Millet İttifak’ının iktidar olacağı ve Saadet Partimizin de orada etkin ve öncü olacağı iktidarla önümüzdeki süreçte buluşacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde güzel günler bizleri bekliyor.

"YENİDEN SAADET PARTİSİ TRABZON’DA TARİHİ MİSYONUNU ÜSTLENİYOR"

Trabzon tarihi sürece baktığınızda Milli Görüş’ün Karadeniz’deki Başkenti. Trabzon Milli Görüşçü bir kent. Yeniden ona dönüyoruz. Mayıs ayında Türkiye’de en fazla üye yapan il olarak Genel Merkez tarafından plaket aldık. 600 tane kardeşimiz farklı partilerden ayrılarak Saadet Partisi’ne ilgi göstermiştir. Bu şunu gösteriyor. Yeniden Saadet Partisi Trabzon’da tarihi misyonunu üstleniyor. İnşallah önümüzdeki günlerde bu sandıkta da tecelli edecek. Sadece Mayıs ayında değil. Bu ay içerisinde de 300’e yakın Trabzon evladı partimize üye olmuştur. Pazar günü yapacağımız Genişletilmiş İl divanında o kardeşlerimizin rozetlerinin takılacağı bir program olacak.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt: “Artık AK Parti dönemi kapanıyor”

"TRABZON’UN EN ÖNEMLİ SORUNU İSTİŞARE VE PLANSIZLIK"

Trabzon’da sorunlar genel sorunlarla bağlantılı. Trabzon’da bir işsizlik sorunu görülüyor. Vatandaş sokakta bir siyasetçiyi görmesin. Hemen ondan iş istiyor. Trafik sorunu zaten Trabzon’un belli başlı bir sorunu. Trabzon’da üzülerek söylüyorum, yerel siyasetçilerin, AK Partili arkadaşların, iktidar partisinin en temel sorunu meseleleri istişare etmemek ve planlamamak. Bunu da öncelik sırasına göre yapmamak. 20 yıldır bu şehri yöneten arkadaşlar otopark sorununu bile çözememişler. Merkez de ve ilçelerde aracınızı çekeceğiniz bir tane otopark bulamazsınız. Biz Güney Çevre yolunu yapmış olsaydık, birçok sorunu çözmüş olacaktık. Trafik sorunumuz var, İmar sorunumuz var, ulaşım sorunumuz var, otopark sorunumuz var ama bütün bunların yanında bence asıl sorunumuz planlama ve istişare. AK Partili arkadaşlar alınmasınlar. Bunların istişareden anladıkları, sadece kendi kurulları, kendileri gibi düşünen kurullarla istişareyi kastediyorlar. Bu şehrin tüm evlatlarıyla planlama yapılmalı. Kaynaklarımızı verimli kullanmalıyız. Büyükşehir Kaynaklarını verimli kullanmalı. Baktığımızda Büyükşehir Meclisi ya mülk satışını konuşuyoruz. Elimizde çok kıymetli mülk varsa bunu elimizden çıkarıyoruz. İkinci meclis toplantısında da borçlanma yetkisi alıyoruz. Bunların anladığı varsa mülk satmak, yoksa çok ciddi yüksek faizle kredi almak. Bunun doğru olmadığını düşünüyoruz. Öncelik planlaması yapmamız lazım. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Aciliyeti olan konuları gündeme alıp yapmak gerektiğini düşünüyorum. Kaynakları verimli kullanmak lazım, israf ve yolsuzluktan kaçmak lazım. Bu konuda da arkadaşları uyarıyorum. İsraf ve yolsuzluk konusunda da sınıfta kaldıklarını düşünüyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber