Ronaldinho yine bildiğiniz gibi

Barcelona ve Real Madrid'in efsaneleri, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta karşılaştı. Ronaldinho'nun önderliğindeki Barcelona, karşılaşmayı 3-2 kazandı. Maça damgasını vuran olay ise Ronaldinho'nun 30 metreden topa bakmayarak yaptığı asist oldu.  

RONALDİNHO HER ZAMANKİ GİBİ

 Ronaldinho formundan hiçbir şey kaybetmediğini dün gece yaptığı asist ile gösterdi. Maçın 7. dakikasında eski takım arkadaşı Giuly'e 30 metreden al da at dercesine müthiş bir asist yaptı. Ronaldinho 3 asist yaparak karşılaşmaya damgasını vurdu.

 MAÇTA BİR ÇOK EFSANE SAHADAYDI

 Barcelona'da Abidal, Edmilson, Zambrotta, Popescu, Mendieta ve Davids gibi birçok efsane isim maça çıktı. Real Madrid tarafında ise Roberto Carlos, Nicolas Anelka, Savio ve Karembeu dikkat çeken isimlerdi.  

SÜPER LİG'DEN DE OYUNCULAR VAR

 Bir dönem Süper Lig'de forma giyen Anelka, Roberto Carlos, Popescu ve Simao da sahaya çıkan futbolcular arasındaydı.  Barcelona'nın golleri Giuly(2) ve Simao'dan geldi. Real Madrid'in sayılarını ise Fernando Fernandez ve Javi Guerrero kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar