Tartıştığı çay işçisini öldürdü; 'alkollüydüm' dedi

Rize'de tartıştığı yabancı uyruklu çay işçisini öldüren zanlı tutuklandı.

Tartıştığı çay işçisini öldürdü; 'alkollüydüm' dedi

Rize’de tartıştığı çay işçileri Afganistan uyruklu U.U'yi (22) tabancayla öldüren, D.M. (18) ve M.K'u (40) da yaralayan G.T. (47) tutuklandı. G.T. ifadesinde, olay günü alkollü olduğunu ileri sürdü.

Olay, pazar günü saat 21.00 sıralarında Pazar ilçesi Elmalık köyünde meydana geldi. Çay hasadı yaptıran M.K. ile işçileri Afganistan uyruklu U.U. ve D.M. ile yanlarına gelen G.T. arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında G.T., tabancayla 3 kişiyi vurup kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerine yapılan yaralılar, ambulanslarla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. U.U. doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Diğer yaralılar ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

G. T., jandarma ekipleri tarafından Çayeli ilçesinde yakalandı. Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen G.T., 'kasten öldürme' ve 'kasten yaralama' suçlarından tutuklandı. G.T.'ın ifadesinde olay günü alkollü olduğunu ileri sürerek tartıştığı kişilere rastgele ateş ettiğini ve pişman olduğunu söylediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel