Şehit Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi Rize'de

Batman'da jandarma karakoluna PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi, Rize'nin Kendirli Beldesindeki baba evine getirildi.

Şehit Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi Rize'de

Batman'da jandarma karakoluna PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun naaşı, Batman Merkez Yenişehir ilçesindeki General Galip Deniz Kışlası'nda düzenlenen askeri törenin ardından uçakla Trabzon Havalimanı'na gönderildikten sonra karayoluyla ize'nin Kendirli Beldesindeki baba evine getirildi. Şehit ile aynı uçakta gelen baba Kamil ile anne Fadime Fazlıoğlu'nun güçlükle ayakta durduğu gözlendi. 

Şehit Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi Rize'de

FERYATLARI YÜREK YAKTI

Anne Fazlıoğlu, "Açmadan soldular oğlum. Doyamadım yavrum", baba Fazlıoğlu da "Ciğerlerim yanıyor oğlum" diyerek gözyaşı döktü.

Kozluk'ta terör örgütü mensuplarının gasbettikleri araçla Kozluk Belediye Başkanı'nın içinde olmadığı, bir yakınının kullandığı özel araca yönelik silahlı saldırı sırasında olay yerindeki başka bir araçta bulunan öğretmen hayatını kaybetmiş, bir kişi hafif yaralanmıştı. 

Bölgeden uzaklaşan ve Bekirhan Jandarma Karakolu önünde uygulama yapan güvenlik güçlerince durdurulmaya çalışılan teröristlerin aracı infilak ettirmesi sonucu yaralanan 2 askerden Fazlıoğlu, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Şehit Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi Rize'de
Şehit Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi Rize'de



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel