Rizeli öğrencilerden örnek davranış

Rizeli öğrencilerden tüm dünyaya örnek olacak bir davranış daha.

Rizeli öğrencilerden örnek davranış

Eğitim-Öğretim hayatına bu yıl başlayan Rize Şehit Erhan Dural Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, velileri ve öğretmenleri tüm dünyaya örnek olacak bir davranış daha sergiledi.


Okul bünyesinde faaliyet gösteren Kızılay ve Sosyal Yardımlaşma Kulübü “ARAKAN'A HAYAT OLALIM’’ sloganından yola çıkarak Rize Kızılay Şubesi ile Arakan için yardım kampanyası düzenledi.

Kampanyanın koordinatörlüğünü yürüten Kızılay ve Sosyal Yardımlaşma Kulübü rehber öğretmeni Marife Özay, toplanan yardımı Rize Kızılay Şubesi Genel Hizmet Yöneticisi Serkan ŞENKAYA’ya teslim ederken “Verdikleri desteklerden dolayı okulumuz öğrencilerine, velilerimize ve tüm mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umuyorum ki topladığımız bu yardım Arakan’daki kardeşlerimizin yarasına az da olsa merhem olur.’’ dedi.

Rizeli öğrencilerden örnek davranış

Kızılay Rize Şubesi Genel Hizmet Yöneticisi Serkan Şenkaya, “Bu güzel davranışınızdan dolayı Şehit Erhan Dural Kız İmam Hatip Lisesinin tüm öğrencilerini, velilerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Okullarımızda bu tarz hassasiyetleri görmek yarınlara umutla bakmamızı sağlıyor, daha istekli ve daha azimli çalışmamıza vesile oluyor.’’ dedi.

Şehit Erhan Dural Lisesi kurucu müdürü Yaşar Keskin, “Bizim kültürümüzde tarih boyunca mazlumun yanında olmak var. Bizim kültürümüzde yardıma muhtacın yarasına merhem olmak var. Bizim kültürümüzde dünyanın neresinde olursa olsun insana değer katmak var. Ki bu yüzden ülkemiz bu kültürel mirasın gereği olarak tüm dünyada en çok yardıma koşan ülke olmuştur. Ben de bu noktada tüm öğrencilerime, velilerime ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.’’ dedi. 

Rizeli öğrencilerden örnek davranış

Rizeli öğrencilerden örnek davranış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel