Rize’den bir demiryolu açıklaması daha: Rizemizi kalkındıracak

Trabzon’dan Rize’ye kaydırıldığı belirtilen demiryolu için Rize’de büyük sevinç yaşanıyor.

Rize’den bir demiryolu açıklaması daha: Rizemizi kalkındıracak

Haber61 - Haber Servisi

Erzincan – Gümüşhane – Trabzon demiryolu projesinin Aşkale –Rize hattına kaydırıldığı haberleri Rize’de büyük sevinçle karşılandı. Rize Milletvekili Muhammed Avcı’nın verdiği habere Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada “Rizemiz kalkınacak” ifadelerini kullandı.

Erdoğan “Herkesin bildiği üzere AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı’nın dünkü açıklamasında Aşkale-Rize arasında hızlı tren hattı müjdesi verdi.

Rizemize sosyoekonomik olarak büyük değer katacak tren yolunu yıllardır üzerinde çalıştığımız lojistik merkeze bağlayacak bu proje için başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve aylardır bu projeyi hayata geçirebilmek için çalışan Milletvekilimiz Sayın Muhammet Avcı’ya, Milletvekilimiz Sayın Hayati Yazıcı’ya, Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ben inanıyorum ki Aşkale-Rize hızlı tren hattı projesi çay ve turizmden sonra ilimizin kalkınmasında önemli rol oynayacak. Rizemize önemli değerler katacak bu projeye birlik ve beraberlik içinde destek vermeliyiz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel