Rize tek yürek olup İstiklal Marşı okudu

Rize’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda İstiklal Marşı coşkusu balkonlarda yaşandı. Binlerce çocuk Aileleriyle İstiklal Marşı'nı balkonlardan gür bir sesle okudu.

Rize tek yürek olup İstiklal Marşı okudu
Türkiye Büyük Millet Meclisi açılışının 100’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Rize Belediyesinin organize ettiği, havai fişek ve dilek feneri etkinliğini Rizeliler saat 20.45’de sahil boyunca evlerinin balkonlarından izledi.

Çocuklarımıza moral ve motivasyon sağlayan coşku dolu bu dakikaların ardından saatler 21.00’ı gösterdiğinde şehrin farklı noktalarına yerleştirilmiş yüksek ses sistemleriyle İstiklal Marşı'nı aileler çocuklarıyla balkon ve pencerelerden hep beraber söyledi. Rize Valisi Kemal Çeber de vali konağından saatler 21.00'ı gösterdiğinde ailesiyle birlikte balkona çıkarak İstiklal Marşı'nı okudu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler