Rize polisi "emanete" sahip çıktı

Rize polisi Emanetiniz Emin Ellerde Projesi kapsamında gezi düzenledi.

Rize polisi "emanete" sahip çıktı

Rize Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, Emanetiniz Emin Ellerde Projesi kapsamında, şehit ve gazilerin çocukları ile devlet koruması altındaki çocuklar için Ayder Yaylası'na gezi düzenledi. 

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan, Emanetiniz Emin Ellerde Projesi ile şehit ve gazi çocukları ile devlet koruması altındaki çocuklara el uzatıldı. 

Proje kapsamında şehit ve gazi çocukları ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevi Evlerinde kalanlardan oluşan 40 çocuk, günübirlik geziyle Ayder Yaylası'na götürüldü.   

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve eşi Leyla Verdi'nin de katıldığı gezide, çocuklar uçurtma uçurup ip atladı ve halat çekme, çuvalla koşu, kaşıkla yumurta taşıma yarışlarda mücadale etti. 

Düzenlenen etkinlikle çocukların doğayla iç içe güzel vakit geçirmelerinin yanı sıra internet ve sosyal medyadan uzak kalarak grup halinde oyun oynamanın, arkadaşlık kurmanın ve birlikte hareket etmenin farkına varmaları hedeflendi. 

Rize polisi

Rize polisi

Rize polisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel