Rize Emniyet Müdürü Aksoy gazetecilerle buluştu

Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Rize'de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Rize Emniyet Müdürü Aksoy gazetecilerle buluştu

Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Rize'de görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.


Emniyet Müdürlüğü sosyal tesislerde düzenlenen kahvaltıya, gazetecilerin yanı sıra Emniyet Müdür Yardımcıları Ahmet As, Nahit Karakaş, Savaş Zengin ile diğer şube müdürleri katıldı.  Aksoy, burada yaptığı konuşmada, emniyetin sadece istihbarat kaynakları sadece teknik istihbarat olmadığını söyledi.
 
Rize'nin güvenliği ve asayişi için çalıştıklarını ifade eden Aksoy, şunları kaydetti: "Biz 155 kullanımını artırmak için çaba sarf ediyoruz. 155'i insanlar iki sebepten dolayı arıyorlar. Birincisi yardım istemek için ikincisi ise gördükleri bir suçu iletmek için. Bizim buradaki sıkıntılarımızdan birisi insanlarla bir araya geldiğimiz zamanlarda bazı konuları dile getirebiliyor ama zamanı geçmiş oluyor.
 
Zamanında müdahale edememiş oluyoruz. Bizim ekiplerimiz, 24 saat vatandaşımızın hizmetinde. Vatandaşlarımız 155 ihbar hattını kullansınlar. Gördükleri suça seyirci kalmasınlar. Suç olan her şeyi bize bildirsinler ki bizde zamanında onlara yardımcı olabilelim."
 
Aksoy, 155 polis imdat hattını arayarak ihbarda bulunan kişilerin kimliğinin kesinlikle deşifre edilmeyeceğini sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler