Rize'de seferberlik - 2 çocuk her yerde aranıyor

Rize'de kaybolan 4 ve 5 yaşlarındaki 2 çocuk her yerde aranıyor.

Rize'de seferberlik - 2 çocuk her yerde aranıyor

Rize'nin Fındıklı ilçesinde akşam saatlerinde parkta oynadıkları sırada kaybolan Selim Yağız Özkan (4) ile Barış Yıldırım (5) için arama çalışması başlatıldı.

Fındıklı ilçesinde Merkez Mahallesi'ndeki evlerinin önündeki parkta oynayan Selim Yağız Özkan ile Barış Yıldırım, saat 17.00 sıralarında gözden kayboldu. Yakınlarının çevrede aradığı çocuklar bulunamayınca, polise haber verildi.

İlçede polis, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, AKUT ekipleri ile vatandaşların katılımı ile geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Polis ekipleri kaybolan çocukların bulunması için park çevresindeki MOBESE ve işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İncelenen kameralarda çocukların en son arka bir mahallede görüldükleri başka hiç bir görüntülerinin olmadığı öğrenildi.

Fındıklı'nın Gori köyünden olan babası kasap yapan Selim Yağız Özkan ve yıllardır ilçede yaşayan babası sıvacı ustası olan Barış Yıldırım için Fındıklı'da bine yakın kişi çocukları gerekirse sabaha kadar arayacaklarını söylediler. 

Öte yandan güvenlik güçlerinin her ihtimale karşı Sarp Sınır Kapısındaki yetkilileri uyardıkları öğrenildi.

Rize'de seferberlik - 2 çocuk her yerde aranıyor

Rize'de seferberlik - 2 çocuk her yerde aranıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel