Rize'de elektrikler kesilecek!

Rize’de elektrikler belli aralıklarla kesilecek.

Rize'de elektrikler kesilecek!

Aksa Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize Müdürlüğü, enerji nakil hatlarına yakın olan ve işletme sırasında hatlar enerjili iken arıza kaynağı olabilecek ağaçların kesilmesi ve budanması nedeniyle iş güvenliği kuralları gereği kentte bazı bölgelerde programlı elektrik kesintisine gidileceğini bildirdi.


Buna göre;

25 Nisan Salı günü (yarın)  08.30 – 12.00 saatleri arasında merkeze bağlı Kavaklı, Halatçılar, Kale, Yağlıtaş ve Piriçelebi Mahallesi,

27 Nisan Perşembe günü 08.30 – 16.00 saatleri arasında merkeze bağlı Dağsu ve Dereüstü Mahallesi,

29 Nisan Cumartesi günü 08.30 – 16.00 saatleri arasında merkeze bağlı İslampaşa ve Hamzabey Mahallesinde elektrik kesintisine gidilecek.

Ayrıca, Alipaşa Mahallesi Turanlı Caddesi No:4-6 Gümüşoklar Şantiyesi önünde bulunan enerji nakil hatlarına yakın olan ve işletme sırasında hatlar enerjili iken arıza kaynağı olabilecek ağaçların kesilmesi ve budanması nedeniyle iş güvenliği kuralları gereği 25 Nisan Salı günü 09.00 – 13.00 saatleri arasında merkeze bağlı Alipaşa Mahallesi ile, Çayeli ilçesine bağlı Madenli Beldesi Kaptanpaşa Köyü mevkiinde bulunan 3/0 enerji nakil hattında bakım onarım çalışması yapılacağından iş güvenliği kuralları gereği 25 Nisan Salı günü 09.00 – 12.00 saatleri arasında Çayeli ilçesine bağlı olan Kaptanpaşa, Ormancık, Başköy, Uzundere, Yenice, Çataldere, İncesu, Çukurluhoca ve Gürpınar köylerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel