Özgür Özel: "Siz ucuz patlıcan ve domatesi nereden alıyorsunuz?"

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel Rize’de şunu sordu; "Siz ucuz patlıcan, domates nereden alıyorsunuz?"

Özgür Özel: "Siz ucuz patlıcan ve domatesi nereden alıyorsunuz?"

HABER61 - HABER SERVİSİ

Trabzon ve Rize’de bir dizi temaslarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran'da resmen, bu seçimde de kısmen İYİ Parti ve Saadet Partisi ile ittifak halindedir. Bu ruha uygun davranıyoruz ve davranmaya devam edeceğiz. Onun dışında kimseyi ötekileştirmiyoruz, itmiyoruz, kakmıyoruz. Resmi bir ittifak halinde değiliz." dedi.

Trabzon Havalimanı’nda CHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tavşanoğlu ile örgüt yöneticileri ile partililerin karşılaştığı CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzon’a uğramadan Rize’ye geçti.

 CHP Rize İl Başkanlığında  basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerini korku siyasetine çevirdiklerini, bir evin içerisinde AK Partili ve CHP'lilerin olduğunu, aileler içerisinde tartışma çıkarmanın doğru olmadığını söyledi.
Özel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP hakkında yaptıkları bazı açıklamalarla ilgili Cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunacaklarını aktararak, "Suç duyurusu dilekçelerimiz avukatlarımız tarafından Ankara'da Cumhuriyet savcılıklarına verilmektedir." diye konuştu.

Özgür Özel:
CHP'nin millete hizmet etmeye talip olduğunu anlatan Özel,  şöyle devam etti:
"54 milyon seçmenin oyuna millete hizmete talibiz. Seçmenin doğduğu yere bakmıyoruz. Seçmenin etnisitesine, mezhebine bakmıyoruz. Geçmişte hangi partiye oy verdiğine bakmıyoruz. Özellikle Rize'de en çok AK Parti'lilerden oy bekliyoruz. Orduyu, yargıyı yöneten kişi gelmiş muhalefet partisini de yönetecek. Kiminle ittifak kuracağımıza karışıyor. 'Onu söyle, bunu söyle, bunu yap.' Çok net bir şey var. Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran'da resmen, bu seçimde de kısmen İYİ Parti ve Saadet Partisi ile ittifak halindedir. Bu ruha uygun davranıyoruz ve davranmaya devam edeceğiz. Onun dışında kimseyi ötekileştirmiyoruz, itmiyoruz, kakmıyoruz. Resmi bir ittifak halinde değiliz. 82 milyona hizmet edecek şekilde 54 milyondan da oy bekliyoruz."  

Özgür Özel:

Özel, CHP'ye verilen her oyun hizmete ve kardeşliğe verildiğini, Türkiye'de en güvenilir belediyeler arasında CHP belediyelerin yer aldığını ileri sürdü.
Tanzim satışlarında bakliyat satışına başlandığını hatırlatan Özel, "Bunlar İstanbul'a güneş açınca Türkiye'ye bahar geldiğini sanıyor. İstanbul'a kar yağınca Türkiye'ye kış geliyor. İstanbul, Ankara'da çok Bursa'da 2 tane, toplam üç ilde tanzim satış mağazası var. Rize'de tanzim satış mağazası var mı, yok. Siz ucuz patlıcan, domates, bugün başladığı gibi bakliyat alabiliyor musunuz? Nereden alıyorsunuz? Satıldığı marketten alıyorsunuz. Fiyatlar birbirini tutmuyor. Burada pahalı alıyorsunuz. 78 ilde yok. 78 ilde tanzim satış yok ama kameraları getiriyorlar tanzim satışları çekin. Vatandaşa 'Biz bu sorunu çözdük.' diyorlar. Vatandaşın karnı televizyonda gördüğü ucuz sebze, meyve bakliyatla doymaz." diye konuştu.

İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Pazar ve Ardeşen İlçelerine geçen Özel, konuşma yaptı. Pazar İlçesi’nden dönüşye Ardeşen’de mitinginde halka seslendi.  Esnaf ziyaretleri yaparken İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti ve CHPli yöneticiler, belediye başkan adayları da kendisine eşlik etti.

Özgür Özel:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel