Kaçarken jandarmaya yaptıkları el hareketi pahalıya patladı

Rize'de motosikletlilerin jandarmanın üzerine sürme anları kamerada

Kaçarken jandarmaya yaptıkları el hareketi pahalıya patladı

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yol kontrolü sırasında jandarmanın ‘dur’ ihtarına uymayan 3 motosikletli, kovalama sonucu yakalandı. Şüphelilerin motosikletlerini jandarmanın üzerine sürdüğü anlar ise kameraya yansıdı.

Olay, 7 Haziran’da, Çamlıhemşin ilçesi Behice köyünde meydana geldi. Ardeşen ilçesinden Çamlıhemşin yönüne giden plakasız motosikletlerin sürücülerine, kontrol noktasında jandarma ekipleri 'dur' ihtarında bulundu. Ancak, sürücüler, motosikletlerini jandarmanın üzerine sürerek kaçtı. Sürücülerden biri bu sırada jandarmaya el hareketi yaptı.

Jandarma ekiplerinin peşine düştüğü şüphelilerden Y.E.Y.'nin kullandığı motosiklet, kovalamaca sırasında devrildi. Yaralanan Y.E.Y., çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. O.Y. ile B.Y. de yapılan takiple yakalandı. Direnen şüpheliler, bir jandarma görevlisinin de yaralanmasına neden oldu.

Gözaltına alınan şüphelilere, toplam 20 bin 250 TL idari para cezası kesildi, ayrıca haklarında ‘taksirle yaralanma, hakaret ve görevi yaptırmamak için direnme’ suçlarından işlem başlatıldı.

Şüphelilerin motosikletlerini jandarmanın üzerine sürdüğü anlar ise kameraya yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel