Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Rizespor'a el at" deyince... Karıştırma orayı

Trabzon'dan memleketi Rize'ye geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,referandum sonuçları için hemşerilerine sitem etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Rizespor'a el at" deyince... Karıştırma orayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2-3 günlük bir tatil için geldiği memleketi Rize’nin Güneysu ilçesinde yaptığı ilk konuşmada hemşehrilerine sitem etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum sonuçlarında Güneysu’nun ve Rize’nin Türkiye’de ilk sırada yer almamasını eleştirerek “2019’da çok daha farklı bir netice bekliyoruz: Bunu da açık söylüyorum Güneysu niye bir numara olmadı, Rize niye bir olmadı?"  dedi.


Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere helikopterle Rize'nin Güneysu ilçesine gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak eşlik etti.

Erdoğan'ı, Güneysu merkezde çok sayıda kişi karşıladı. Burada halka seslenen Erdoğan, ana-baba ocağında hemşehrileri ile tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Erdoğan'a Rizespor'a el at deyince... Karıştırma orayı

ERDOĞAN TRABZON'A GELECEK

Çay hasat mevsiminin bereketli olmasını temenni eden Erdoğan, gün boyunca Malatya'da açılış töreni yaptıklarını, öncesinde İstanbul'da önemli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ana-baba ocağında 2-3 gün, Rize ve Trabzon'da olacağına değinen Erdoğan, "Herhalde Rize ve Trabzon'da bize bir dinlenme fırsatı verirsiniz. Buraya gelmişken Rize Havalimanı'nın çalışmalarını da bir yerinde gidip kontrol edeceğiz. Trabzon'daki çalışmaları inşallah ilgili bakan arkadaşlarımla beraber kontrol edeceğiz." diye konuştu.

Erdoğan'a Rizespor'a el at deyince... Karıştırma orayı

RİZESPOR'A EL AT DİYE SESLENDİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında bir kişi "Başkanım Rizespor'a da bir el at" deyince Erdoğan yöre şivesi ile "Karışturma orayi"  cevabını verdi. 

Erdoğan'a Rizespor'a el at deyince... Karıştırma orayı

ERDOĞAN'DAN SİTEM: RİZE NEDEN BİRİNCİ DEĞİL?


Hafta için Ankara'ya döneceğini vurgulayan Erdoğan, referadumda memleketinden çıkan sonuçtan memnun olmadığını söyleyerek şöyle sitem etti: "İnşallah sizlerle el ele, omuz omuza vermek suretiyle 2019'da çok daha farklı bir netice bekliyoruz. Şunu da açık söylüyorum. Güneysu niye bir numara olmadı? Rize niye bir olmadı Türkiye genelinde? Bunu istemekte herhalde Cumhurbaşkanınınızın hakkıdır değil mi?" 

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Erdoğan, ardından Merkez Mahallesi'ndeki evine geçti.

Erdoğan'a Rizespor'a el at deyince... Karıştırma orayı


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel