Boğulma tehlikesi geçiren genç hayatını kaybetti

Rize'de Fırtına Deresi'ne giren 21 yaşındaki genç, akıntı ile birlikte sürüklendikten sonra rafting görevlisi tarafından dereden çıkaeıldı fakat kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Boğulma tehlikesi geçiren genç hayatını kaybetti

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan Fırtına Deresine girerek boğulaöa tehlikesi geçiren genç hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan Fırtına Deresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ardeşen ilçesindeki Fırtına Deresine giren 21 yaşındaki G. D, derede akıntıyla beraber bir süre sürüklendikten sonra orada bulunan rafting tesisi görevlileri tarafından dereden çıkartıldı. Derede boğulma tehlikesi geçiren gencin ilk müdahalesi dereden kurtaran tesis görevlileri tarafından yapıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri genci ambulans ile hastaneye götürdü. Ağır yaralı olarak hastaneye götürülen Dedecan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel