Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili 3 tutuklama daha

Rize'de şehit olan Emniyet Müdürü Altuğ Verdi soruşturmasında 3 kişi daha tutuklandı.

 Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili 3 tutuklama daha

Makamında şehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ilgili yürütülen FETÖ soruşturmasında yeni bir gelişme yaşanadı. İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 13 ve 20 Şubat günleri iki ayrı operasyon düzenlenmiş ve 26 şüpheli gözaltına alınmıştı. Bugün soruşturma kapsamında adliyeye sevkedilen şüphelilerden 3’ü tutuklandı. Bu gelişmeyle soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 13’e çıktı.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi makamında şehit eden ve halen tutuklu bulunan FETÖ terör örgütü üyesi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun bağlantılı olduğu hücre yapılanmasında bulunan şüphelilere yönelik İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 13 ve 20 Şubat günleri iki ayrı operasyon düzenlenmiş ve 26 şüpheli gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel