Cenap Serdar

Cenap Serdar

Rezil Futbol

Gençlerbirliği karşısında daha maçın 30 ncu saniyesinde golün gelmesi, arkasından  aylar sonrası kazanılan penaltı sonucu durumun 2-0 olması hepimize şans ancak bu kadar olur dedirtti. Allah her türlü şansı veriyordu Trabzonlu futbolculara ama onlar ısrarla bunu istemeyip elinin tersiyle ittiler ve sonuç hüsran.

Trabzonsporlu futbolcular takıma yakışmayacak şekilde rezil futbol oynadılar takımda taktiksel anlamda hiçbir şey olmadığı gibi fiziksel anlamda ise bazı oyuncular neredeyse Mustafa AKÇAY’a dışarıya alınmaları konusunda yalvarır gözle baktılar ve sonucunda da hak eden Gençlerbirliği takımı maçı 2-0 dan alıp götürdü de Trabzonlu futbolcular rahat bir nefes aldı!

Trabzonlu futbolcuların kapasiteleri bu kadar, yani çok yetersizler. Transfer ayında alınan yaşlı oyuncuların bir atımlık barutları var o da bitince tamamen tükeniyor, gözleri yedek kulübesinde kalıyor, haklı olarak daha fazla rezil olmadan değişmek istiyor bu oyuncular,  ne de olsa bunlar futbolun  kariyerli değerleri ancak  bilinmeyen şey yaşlılık, yani istediğin kadar uğraş ayaklar gitmeyince gitmez, beynin ayaklarına hükmedemeyince istediklerini yapamazsın, bu oyuncular kariyerlerinin en son dönemlerinde bu takıma geldiler şundan eminim ki sözleşme imzaladıktan sonra bir göbek atmadıkları kalmıştır. Umuyorum ki Mustafa AKÇAY  zamanla bu yaşlı oyuncuların yerine yerli malı oyuncuları koyup Türk futbolu ve Trabzonsporun geleceğine azda olsa katkı sağlayacaktır.

Dünyada günümüz Futbolu çok koşarak oynanıyor, futbol seyircisi artık bunu görebiliyor, ne hikmetse bunu Trabzon teknik heyeti ile futbolcuları ya görmüyor ya da görmek istemiyor herhalde bildikleri bir şeyler vardır. Keza sezonun başlamasıyla birlikte Trabzonspor takımı kendi alanında rakibi bekleyip kontra ataklarla çıkmaya çalışıyor ama ne kadar başarılı oluyorlar sonuçlar ortada. Tabi haklı olarak taraftarlar Avrupa liginde alınan başarıları öne sürebilirler bu süreci de önümüzdeki kalan 2 maç sonra göreceğiz. 

Kime kızalım, kime küselim adamlar yetersiz futbol bilgileri ancak bu kadar deyip sineye çekmeliyiz. Trabzonspor takımı bu hallere düşecek aciz bir takım hüviyetine hiçbir zaman girmemişti ancak sağ olsunlar onu da gördük Lazio ve Gençlerbirliği karşılaşmaları bunun açıkça göstergesidir.

Trabzonsporlu taraftarlar maalesef sezonu bu şekilde ahlar oflar veya ya sabır çeke çeke tamamlamayacaklar ya da bir sihirbaz çıkıp bu takımı eski özüne yani Futbol oynayan hüviyetine kavuşturacak, gelinen bu günde biz Trabzon sporumuza sahip çıkıp desteklemeye devam edeceğiz takım taraftarın takımı ancak, burada bazıları ektiğini biçiyor hayırlı olsun!

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR