Resmi Gazete'de yayımlandı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı yapacak

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5 müfettiş yardımcısı alımı için giriş sınavı yapacak. Başvuruların 23 Ocak-3 Şubat 2023 döneminde gerçekleşmesi bekleniyor.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığ'nın, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 5 müfettiş yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak.  Sınava başvuracak adayların, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2021 ve 2022'de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) birinden (KPSS A Grubu) KPSS P-48 puan türünden 80 ve üzerinde puan almış olması gerekiyor.

BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU
Başvurular, 23 Ocak-3 Şubat 2023 döneminde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı üzerinden e-Devlet şifreleriyle giriş yapılarak gerçekleştirilebilecek. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

SINAV ANKARA’DA YAPILACAK
Giriş sınavı, önce yazılı, ardından sözlü olmak üzere iki aşamalı şekilde Ankara'da yapılacak. Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adayların isim listesi, sınav tarihi, saati ve diğer hususlar Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı resmi internet sayfasında ilan edilecek.

SONUÇLAR BAKANLIĞIN İNTERNET SİTESİNDE YAYIMLANACAK
Sınav sonucu, liste olarak veya her adayın kendi sınav sonucunu görebileceği şekilde Bakanlığın internet sitesinden duyurulacak. Sözlü sınava gireceklerin başvuru sistemine kayıtlı adreslerine, sınavın yeri, günü ve saati, sınav tarihinden en az 15 gün önce yazılı olarak bildirilecek. Ayrıca adaylar sınavlarına ilişkin bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem