Pelin Karahan imajını yeniledi.Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor

Milyonlarca kişi tarafından tanınan Pelin karahan yeni imajıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Pelin Karahan imajını yeniledi.Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekortmeni dizi Kavak Yelleri’nde hayat verdiği ‘Aslı’ karakteriyle milyonlarca kişi tarafından tanınan ve daha sonrasında başka projelerle isminden söz ettiren Pelin Karahanşimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gözleri üzerine çekiyor. Pelin Karahan son olarak ise yeni imajıyla takipçilerinin karşısına çıktı.Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekortmeni dizi Kavak Yelleri’nde hayat verdiği ‘Aslı’ karakteriyle milyonlarca kişi tarafından tanınan ve daha sonrasında başka projelerle isminden söz ettiren Pelin Karahanşimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gözleri üzerine çekiyor. Pelin Karahan son olarak ise yeni imajıyla takipçilerinin karşısına çıktı.Son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs'ın İnci'si olarak ekranlarda boy göstere oyuncu Pelin Karahanşu sıralar geçirdiği büyük değişim ile de adından söz ettiriyor.

pelin-karahan-imajini.jpeg

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Pelin Karahan son dönemde sıkça imaj yeniledi. Zayıflayan ve istediği görüntüye kavuşan Pelin Karahan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine büyük ilgi gördü.

pelin-karahan-imajini2.jpeg

Geçtiğimiz günlerde estetik itirafında bulunan Pelin Karahan, estetik operasyonları abartan meslektaşlarıyla ilgili de ilginç bir açıklamaya imza atmıştı.

Pelin Karahan, son olarak yeni imajı ile hayranlarının karşısına çıktı. Saç rengini değiştiren Pelin Karahan'ın yeni imajı dikkat çekerken oyuncuya yorum yağdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin