Özel 7M Hastanesi Trabzon’da birçok ilke imza attı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde hizmet veren, sağlık sektörünün şehirdeki önemli dinamiklerinden biri olan Özel 7M Hastanesi 3 yılda birçok ilke imza attı.

Özel 7M Hastanesi Trabzon’da birçok ilke imza attı

75 yatak kapasitesi, 14 yeni doğan, 11 ilişkin yoğun bakım, ameliyathaneler, 29 uzman hekim, 110 sağlık çalışanı dahil toplam 200'den fazla personelle hizmet vermeye devam eden 7M Hastanesi, Uluslararası hasta bakımı sertifikası alması ile sağlık turizminde de önemli bir konuma geldi. 

Özel 7M Hastanesi Trabzon’da birçok ilke imza attı

 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Başhekim Genel Cerrah Op. Dr. Ayhan Çağılcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Trabzon Özel 7M Hastanesi; 2020 yılının şubat ayında hasta kabulüne benimle birlikte başladı.  Ben bu kuruluşun ilk doktoruyum, ilk cerrahıyım ve ilk ameliyatı yapan kişiyim. Bundan da gurur duyuyorum. Ayrıca bundan önce de Kaşüstü Eğitim Araştırma Hastanesi'nde de ilk guatr ve kıl dönme ameliyatını ben yapmıştım. Başhekimlik yaptığım Sürmene Devlet Hastanesi'nde yeni ameliyathane kurulduğunda da ilk ameliyatı ben yaptım. Yani özetle burası benim ilk ameliyat yaptığım üçüncü hastane. İlklere imza atmaya devam ediyorum. Hızlı bir şekilde geliştik ve büyüdük. 

Sağlık hizmet alanımızın 75 yatak kapasitesi, 14 yeni doğan, 11 ilişkin yoğun bakımız, ameliyathanemiz, 29 uzman hekimimiz, 110 sağlık çalışanı dahil toplam 200'den fazla personelle hizmet vermekteyiz.

Uluslararası hasta bakımı sertifikası aldık. Sağlık bakanlığından kabul edildi. Özellikle Gürcistan olmak üzere dünyanın her yerinden Arap yarımadasından da dahil tüm hastaları kabul ediyoruz. Sözleşmelerimizi imzaladık. Hastanın turizmini de yapmaya başladık. Altyapılarımızı uzun zamandır hazırlamıştık. Gürcistan Batum'da poliklinik ofisimiz mevcuttur. 7 Gürcü ekibimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

14 Kasım 2021'de bu hastanenin başhekimi oldum ve 1 ay sonra da hastanenin hissedarı olmak nasip oldu. Şimdi de hastanenin Yönetim Kurulu Başkanıyım, Genel Cerrah Uzmanıyım, Başhekimiyim ve Doktoruyum. 24 saatlik günümün 16 ile 18 saat arasını hastanede geçiyorum. Hatta eşim Dr. Figen Hanım da hastanemizin iç hastalıkları uzmanıdır. Onunla birlikte burada çalışmaktayız. Burası bizim ikinci evimiz. Gece gündüz hizmet etmeye devam ediyoruz.

Cildiye polikliniğine bağlı saç ekim merkezimiz hizmet vermeye başlamıştır. Girişimsel radyoloji tarafından varis tedavilerimiz var ve gerek yurtiçi gerek yurt dışı hastalara hizmet sunmaktayız. Hastalarımız rahatlıkla randevu alıp bütün işlemlerini gün içerisinde halledebiliyor. Zaman kaybı yaşamıyor. Yılların tecrübeli doktorlarla kadromuz hizmet vermeye devam ediyor.

Bu hastane 3. yılında da yapılan ameliyatlarla birçok ilke imza attık. Hastalarımızı şifaya kavuşturduğumuz için de sivil toplum örgütü tarafından takdir edilip yılın hastanesi ve yılın cerrahi ödülünü aldık.”

Özel 7M Hastanesi Trabzon’da birçok ilke imza attı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler