Otomobilin çarptığı bisikletli hayatını kaybetti

Samsun'da bisikletiyle işe giden bir kişi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Otomobilin çarptığı bisikletli hayatını kaybetti

Samsun'da fırında çalışan şahıs bisikleti ile işe giderken otomobilin çarpıp 30 metre fırlatması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir işyerinin güvelik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisi Samsun Ordu karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz tespit edilemeyen 55 ADE... plakalı otomobil, bisikleti ile çalıştığı fırına giden 28 yaşındaki Emrah S.'ye çarptı. Aracın yaklaşık 30 metre üzerinde taşıyıp bisikleti ile birlikte yol kenarına attığı Emrah S. olay yerinde hayatını kaybetti.

Dikbıyık Jandarma Komutanlığı ekipleri kaza yapan araçta bulunan 3 kişiyi gözaltına aldı. Araç sürücünün kimlik tespitine çalışılırken, kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kazada ölen bisiklet sürücüsü Emrah S.'nin cenazesi otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma kaza yapan araçta incelemelerde bulundu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Otomobilin çarptığı bisikletli hayatını kaybetti

Otomobilin çarptığı bisikletli hayatını kaybetti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel