Otomobil sahiplerini üzecek haber! Herkes düşmesini beklerken...

Bu gece benzinin fiyatına 1 lira 10 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Otomobil sahiplerini üzecek haber! Herkes düşmesini beklerken...

Benzin fiyatları petrol ve dolar kurundaki hareketlilikle değişiyor. Petrol fiyatlarındaki yükseliş sonrası vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda benzinin litre fiyatına bu gece 1 lira 10 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Motorinin litre fiyatına da önceki gece 81 kuruş zam gelmişti. Motorinde bu gece fiyat değişimi olmayacak.

Akaryakıt fiyatları için vatandaşların araştırdığı son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme yaşandı. Petrol fiyatlarındaki artış akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacak. Benzin fiyatlarına gelecek zamla birlikte yeni fiyatlar da güncellenecek.

MOTORİNDEN SONRA BU KEZ DE BENZİNE ZAM GELİYOR!

Motorine dün gelen zammın ardından bir zam da benzine geliyor. Petrol fiyatlarında son günlerde görülen yükselişin ardından bu gece yarısı benzinin litre fiyatına 1 lira 10 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Motorinin litre fiyatına da önceki gece 81 kuruş zam gelmişti. Motorinde bu gece fiyat değişimi olmayacak.

BENZİNİN LİTRE FİYATI 21.15 TL'YE ÇIKACAK

İstanbul'da motorin litre fiyatı 23.18 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 20.05 TL'den satılıyor. Gelecek zamla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatının 21.15 TL'den satılması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler