Arazi kavgasında kan aktı! Polis memuru emekli polisi vurdu

Osmaniye'de polis memuru, arazi kavgasında emekli polisi tabancayla vurarak öldürdü.

Arazi kavgasında kan aktı! Polis memuru emekli polisi vurdu

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde polis memuru M.U. (47), arazi meselesi yüzünden çıkan tartışmada, kardeşi İ.U.'yu bıçakla yaralayan emekli polis memuru Adnan Okur'u (59) tabancayla vurarak öldürdü.

Olay ilçeye bağlı Reşadiye Mahallesi’nde saat 14.00'de meydana geldi. İ.U. ile kayınbiraderi emekli polis memuru Adnan Okur arasında arazi anlaşmazılğı yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sırasında Okur, İ.U.'yu bıçakla yaraladı. İ.U.'nun kardeşi polis memuru M.U. da Adnan Okur'u tabancayla 2 bacağından ve göğsünden vurdu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Okur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak M.U. jandarma tarafından gözaltına alınırken soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler