Osman Kurt'un acı günü

Anadolu Ajansı Trabzon Bölge Müdürü Osman Kurt'un dayısı Mehmet Ali Bahadır vefat etti.      Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ile iş adamı Mehmet Kurt'un da dayısı olan 84 yaşındaki Bahadır için Tonya'da cenaze töreni düzenlendi.      İlçenin Bicinlik kö

Osman Kurt'un acı günü

Anadolu Ajansı Trabzon Bölge Müdürü Osman Kurt'un dayısı Mehmet Ali Bahadır vefat etti.
    

Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ile iş adamı Mehmet Kurt'un da dayısı olan 84 yaşındaki Bahadır için Tonya'da cenaze töreni düzenlendi.
    

 İlçenin Bicinlik köyündeki cenaze törenine Bahadır'ın ailesi ve yakınları ile Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, İl Genel Meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
    

 Bahadır'ın cenazesi, oğlu Hakkı Bahadır tarafından kıldırılan namazın ardından aynı yerdeki aile kabristanına defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel