Orhan Çevik: Sanki Trabzon'dan hiç ayrılmadım

Trabzon eski İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik açıklamalarda bulundu.

Ankara'da Trabzon günleri bugün yapılan açılış töreni ile başladı.

Trabzonluların buluşma noktası olan Trabzon Günlerinde, Trabzon'da görev yapmış olan isimler de ziyaret ediyor.

Trabzon eski İl Emniyet Müdürü ve şimdi İçişleri Bakanlığı Emniyet Personel Daire Başkanı Orhan Çevik, Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Çevik, Trabzonluları gördüğüne çok mutlu olduğunu belirtip, Trabzonspor'un şampiyonluğunda orada olmak isterdim dedi.

Çevik şu ifadeleri kullandı:
Öncelikle çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.Bu Trabzon Günlerinin Tüm ülkemize ve Trabzon'umuza hayırlı olmasını diliyorum. Tabi buraya gelince apayrı bir atmosferdeyim. Sanki Trabzon'dayım, sanki hiç ayrılmamışım, sanki sizinle birlikteyim. Çok mutlu oldum Trabzonluları tekrar gördüğüme. Ranbim inşallah biribirimizin yüzüne bakmayı hep nasip etsin inşallah.

Trabzon deyince Trabzonspor konuşmak lazım. Keşke orada olsaydım ve şampiyonluğu yaşayabilseydim. İnşallah seri şampiyonluklar olur.
Tüm Trabzonlu hemşerilerimi seviyorum hepsine selamlarımı iletiyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber