Ordu'ya giden Bülent Ersoy'un katıldığı açılışta izdiham yaşandı

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un dün Ordu’da katıldığı bir açılışta izdiham yaşandı.

Ordu'ya giden Bülent Ersoy'un katıldığı açılışta izdiham yaşandı

 Bir mücevher markasına ait olduğu söylenen mağazanın açılışına katılan Bülent Ersoy’un geleceğini duyan çok sayıda vatandaş Ersoy’u “Divamız Ordu’muza hoş geldiniz” sözleriyle karşıladı. Yoğun sevgi seliyle karşılanan usta sanatçı, arabadan inmekte zorluk çekti.Musiki’nin Divası olarak bilinen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, bir mücevher markasının açılışı için Ordu’ya gitti. Büyük bir kalabalığın karşıladığı Diva, bir süre arabadan çıkmak konusunda tereddüt etti. Bülent Ersoy, büyük kalabalığı görünce “Nasıl ineyim, inemem ki” dediği duyuldu. Açılışa gelen vatandaşlar, Bülent Ersoy’u “Hoş geldin dünya güzeli” diyerek karşıladı.

“HOŞGELDİN DÜNYA GÜZELİ”
Son dönemde konserleri hız kanan ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un dün bir açılış için Ordu’ya gitti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ersoy, bulunduğu araçtan inmekte güçlük çekti. Kalabalığın arasından zorla araçtan inerek halkı selamlayan Ersoy, adeta siyasi parti liderleri gibi karşılandı. Yoğun kalabalık arasından Bülent Ersoy’u gören vatandaşlar “Hoşgeldiniz dünya güzeli”, “hoş geldiniz Ordumuz’a” şeklinde seslendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel