Ordu'da yaya geçidinden kırmızı ışıkta geçerken TIR çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Ordu’da, araçlar için yeşil ışık yandığı sırada yaya geçidinden geçmeye çalışan Cemile Dursun (52) ile H.E.’ye (57) TIR çarptı. Kazada Dursun hayatını kaybetti, H.E. ise ağır yaralandı.

Ordu'da yaya geçidinden kırmızı ışıkta geçerken TIR çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Kaza, öğle saatlerinde, Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi dörtyol kavşağında meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen T.D., yönetimindeki 54 AG ... plakalı TIR ile yeşil ışık yanınca ilerledi. Bu sırada TIR, yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan Cemile Dursun ile H.E.’ye çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Cemile Dursun’un hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan H.E. ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası T.D., gözaltına alınırken, polis de soruşturma başlattı.

Ordu'da yaya geçidinden kırmızı ışıkta geçerken TIR çarptı: 1 ölü, 1 yaralıOrdu'da yaya geçidinden kırmızı ışıkta geçerken TIR çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel