Ordu'da uyuşturucu imal ediyorlardı! 11 kişiye gözaltı

Ordu'da Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı ortak operasyonda 24 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Operasyonlarda 11 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, il genelinde uyuşturucu imali ve ticaretine yönelik eylemlerde bulunma

Ordu'da uyuşturucu imal ediyorlardı! 11 kişiye gözaltı

Ordu'da Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı ortak operasyonda 24 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Operasyonlarda 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, il genelinde uyuşturucu imali ve ticaretine yönelik eylemlerde bulunmak isteyen gruplara karşı son dönemde operasyonlarını sıklaştıran Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı, bu sabah 14 noktada ortak operasyon yaptı.

Operasyonlarda 24 kilogram kubar esrar ele geçirilirken, olayla ilgili olarak 'uyuşturucu imali ve ticareti yaptıkları' gerekçesiyle 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 11 kişinin ifadelerinin alınmasına başlandığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel