Ordu'da okul kantinleri denetleniyor

Ordu’nun Kumru İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerinde gıda denetimleri yaptı.2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık

Ordu'da okul kantinleri denetleniyor

Ordu’nun Kumru İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerinde gıda denetimleri yaptı.

2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kontrol görevlilerince Okul Kantinleri Hijyen Yönetmeliği’ne uygun olarak okullarda denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde, çalışanların kişisel temizlik ve hijyen kurallarına uyup uymadıkları, gıdaların uygun şekilde muhafaza edilip edilmediği, ürünlerin son kullanma tarihleri, işletmede gıda ile olası bulaşma riski olan temizlik ürünlerinin ayrı kilitli bir bölümde olup olmadığı, yemekhane ve kantinlerde havalandırmaların yeterli olup olmadığı, yapılan işin niteliğine göre iş kıyafetleri, bone, maske ve eldiven kullanıp kullanmadıkları kontrol edildi.

20131003aw000163_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel