Mansur Yavaş'a vatandaştan "Hoş geldiniz cumhurbaşkanım" sözleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ordu'da sokakta vatandaşlarla bir araya geldi.

Mansur Yavaş'a vatandaştan "Hoş geldiniz cumhurbaşkanım" sözleri

O anlarda bir vatandaş Yavaş'a "Sayın cumhurbaşkanım hoş geldiniz" ifadelerini kullandı. Yavaş ise vatandaşa dönüp "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı... Öyle diyeceğiz" dedi.

Son zamanlarda adı muhalefetin cumhurbaşkanı adaylığı için geçen isimlerden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmuştu. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Yavaş'ın adaylığına itirazımız olmaz" sözleri sonrasında konu tekrar gündeme gelmişti. Yavaş'a yakın isimler ise söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıklamıştı. Hatta Yavaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığını açıkladığı şekilde yorumlanan "Benimle misiniz?" çıkışı sonrasında "Sizinleyiz genel başkanım" paylaşımı yapmıştı.

SOKAKTA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Bu gelişmeler gündemdeki yerini korurken Yavaş, Ordu'da düzenlenen "Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması" programı için kente gitti. Yavaş'ın bir vatandaşla yaşadığı diyalog sosyal medyada gündem oldu. Ordu sokaklarında yürüyen belediye başkanına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

"SAYIN CUMHURBAŞKANIM" HİTABINA SESSİZ KALMADI
O anlarda Yavaş'ın yanına yaklaşan bir vatandaş, "Sayın cumhurbaşkanım hoş geldiniz" ifadelerini kullandı. Yavaş ise bir an duraksayıp vatandaşa "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı... Öyle diyeceğiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler