Tam kapanma öncesi Karadeniz'e göç

Tam kapanma öncesinde vatandaşlar Karadeniz’e akın ediyor.

Tam kapanma öncesi Karadeniz'e göç

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanacak ‘tam kapanma’ öncesi trafik yoğunluğu artarken araçlar zaman zaman ilerlemekte güçlük çekti.

Korona virüs tedbirleri kapsamında yarın saat 19.00'da başlayacak ve 17 Mayıs saat 05.00'te sona erecek olan tam kapanma öncesi vatandaşlar memleketlerine dönmeye başladı. Bu süreyi bulundukları şehirlerden farklı noktalarda geçirmek isteyen vatandaşların bazıları yolcu taşıma araçlarıyla bazıları ise özel araçlarıyla yola çıktı.

Yasaklar öncesinde adeta Karadeniz’e akın eden sürücüler, Fatsa’da trafiğe takıldı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar yavaş ilerlerken, trafik ekipleri ulaşımın aksamaması için çaba harcadı.
Trafik yoğunluğunun yarın akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. 17 günlük süreyi memleketlerinde geçirmek için yollara çıktıklarını kaydeden vatandaşlar da en kısa süreçte normale dönmeyi beklediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler