Şehit Ateşi Doğu Karadeniz'e düştü

Şırnak'ta Helikopter kazasının acısı Doğu Karadeniz'e düştü. 

Şehit Ateşi Doğu Karadeniz'e düştü

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan ve içerisinde 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın ile albay ve yarbayların da bulunduğu helikopter düşmesi sonucu 13 Asker şehit oldu.


Acı kazada şehi olan askerlerin kimlikleri belli oldu. Kazada şehit olanların 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, Albay Oğuzhan Küçükdemir, Albay Gökhan Peker, Yarbay Songül Yakut, Binbaşı Koray Onay, Yüzbaşı İlker Acar, Yüzbaşı Nuri Şener, Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak, Pilot Üsteğmen Aldülmüttalip Kesikbaş, Başçavuş Mehmet Erdoğan, Teknik Başçavuş Fevzi Kıral, Uzman Çavuş Zeki Koç ve Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekal olduğu öğrenildi.

ŞEHİT ATEŞİ ORDUYA DÜŞTÜ

Şehit olan Piyade Yüzbaşı Nuri Şener'in Ordu'nun Altınordu nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. 32 yaşında olan Yüzbaşı Şener'in evli ve 1 çocuk babası olduğu ifade edildi.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler